Accés immediat a dispositius Android!

Si estàs veient aquesta pàgina en un dispositiu mòbil Android, pots descarregar ara mateix la increïble aplicació RemotePC ScreenShare des de la botiga de Google (Google Play) simplement fent clic a la imatge a continuació.

Descarrega l'Aplicació per a Android fent clic al botó de la botiga

I ara segueix aquests 3 senzills passos per compartir la teva pantalla

1. Un cop descarregada de la botiga i instal·lada, executa l'APP RemotePC ScreenShare i veuràs que es mostraran tan sols dos botons  tal com es mostra a la imatge. Tot i que encara són en anglès, és realment fàcil d'entendre ja que tan sols s'ha de prémer sobre el botó de dalt, negre i vermell, i que a sota té el text Enable Share que significa alguna cosa així com Permet Compartir. 

2. Just després de tocar el botó Enable Share es mostrarà un nombre de 9 dígits, com es mostra a la imatge a continuació. Aquest número s'ha de comunicar als nostres tècnics per telèfon, mentre parlem amb tu o també el pots enviar per SMS, correu electrònic o WhatsApp fent clic sobre el botó verd a la dreta del número.

3. Clica sobre el botó Empezar ahora (mira la imatge) i ….llestos!, ja podrem veure el teu dispositiu i guiar-te fins a resoldre dubtes o problemes. El tècnic pot mostrar a la teva pantalla els llocs on has de prémer, només t'has de fixar en el dit màgic que apareixerà per indicar on has de prémer. Per a la teva tranquil·litat, nosaltres NO podem controlar la teva pantalla de cap manera, només veure-la.

Addictes al Suport Tecnològic

Superant reptes des de fa 33 anys

Resolem el 90% de les incidències durant la primera trucada gràcies al telecontrol. Sense esperes, sense desplaçaments. Els problemes no admeten demora!

I si vols minimitzar les possibles interrupcions del teu sistema informàtic, Contracta'ns el servei preventiu i automatitzat que inclou un monitoratge 24 × 7 amb actuacions automàtiques sense intervenció del nostre personal.

Som realment bons en

Productivitat i treball en Equip

Sabem mil trucs que fan sentir «el control»

Vols aprendre a gestionar de forma més productiva el correu electrònic, les tasques, l'agenda, etc.?

I vols fer que tot el seu equip sigui igualment productiu i pogueu col·laborar amb veritable eficàcia?

Les eines hi són, i són genials. Vols conèixer-les millor per baixar l'estrès i viure amb l'agradable sensació de no oblidar res?

Gestionant Escriptoris 100% en el núvol

Escriptoris complerts Windows

El teu ordinador ja no depèn del teu ordinador. Puja'l al núvol i podràs treballar des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc. Mantingues un sol equip (Windows) per simplificar la teva vida.

Gestionant la seguretat Antivirus

Solucions avançades de seguretat

Encara creus que necessites un antivirus? Les amenaces han canviat. La solució també.

Ocupant-nos de les Còpies de Seguretat

Solucions "on-premise" i en el núvol

Una tema tan important i complex, avui és instal·lar, configurar i ...oblidar!

Configurant el Firewall

Per seguretat i privacitat

Si mantens una gran, petita o mitjana infraestructura a l'oficina o a casa, necessites un Firewall!!

Configurant Centraletes Virtuals

Per flexibilitat i costos

Imagina poder tenir les extensions de l'oficina a qualsevol lloc, a l'oficina central, en les altres oficines, a casa, al mòbil i fins a la tablet que es converteix en un telèfon més sense necessitar un SIM. Truca des de l'estranger com si estiguessis a la teva ciutat, al mateix cost. Estalvia energia apagant la centraleta física. Estalvia en cablejat, ara tot va per la xarxa informàtica. I manté (i supera) totes les prestacions actuals de la teva centraleta. Benvingut a l'Segle XXI!

Parlem de programari

Necessites un programa de gestió que inclogui un ERP i un CRM integrats?

1CRM és el programari de CRM amb capacitats ampliades per a facturació i control d'Estocs que recomanem i sobre el qual donem suport per a la seva posada en marxa i manteniment. Disponible en modalitat de compra de llicències o com subscripció. Som els encarregats de la seva traducció al castellà. Visita la seva web aqui.

Els fabricants en els quals confiem (i dominem les seves solucions)

Anys d'experiència amb ells reforcen la nostra confiança

Contactar

Descriu el teu projecte o consulta en el següent formulari i ens posarem en contacte immediatament.

(Si ho prefereixes truca al 93 480 80 15 o envia'ns un correu a info@bct.cat)

Penta MSI, S.A., como responsable del tratamiento de datos de caracter personal, utilizará tus datos con la finalidad de dar respuesta a tu consulta o petición. La base legítima es tu consentimiento el cual puedes revocar en qualquier momento a través de info@bct.cat. No se cederan datos a terceros excepto los de obligación legal. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacitat.