Accés immediat a dispositius Android!

Si estàs veient aquesta pàgina en un dispositiu mòbil Android, pots descarregar ara mateix la increïble aplicació RemotePC ScreenShare des de la botiga de Google (Google Play) simplement fent clic a la imatge a continuació.

Descarrega l'Aplicació per a Android fent clic al botó de la botiga

I ara segueix aquests 3 senzills passos per compartir la teva pantalla

1. Un cop descarregada de la botiga i instal·lada, executa l'APP RemotePC ScreenShare i veuràs que es mostraran tan sols dos botons  tal com es mostra a la imatge. Tot i que encara són en anglès, és realment fàcil d'entendre ja que tan sols s'ha de prémer sobre el botó de dalt, negre i vermell, i que a sota té el text Enable Share que significa alguna cosa així com Permet Compartir. 

2. Just després de tocar el botó Enable Share es mostrarà un nombre de 9 dígits, com es mostra a la imatge a continuació. Aquest número s'ha de comunicar als nostres tècnics per telèfon, mentre parlem amb tu o també el pots enviar per SMS, correu electrònic o WhatsApp fent clic sobre el botó verd a la dreta del número.

3. Clica sobre el botó Començar ara (mira la imatge) i ….llestos!, ja podrem veure el teu dispositiu i guiar-te fins a resoldre dubtes o problemes. El tècnic pot mostrar a la teva pantalla els llocs on has de prémer, només t'has de fixar en el dit màgic que apareixerà per indicar on has de prémer. Per a la teva tranquil·litat, nosaltres NO podem controlar la teva pantalla de cap manera, només veure-la.

Contactar

Descriu el teu projecte o consulta en el següent formulari i ens posarem en contacte immediatament.

(Si ho prefereixes truca al 93 480 80 15 o envia'ns un correu a info@bct.cat)

Penta MSI, SA, com a responsable del tractament de dades de caràcter personal, utilitzarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment que pots revocar en qualsevol moment a través d'info@bct.cat. No se cediran dades a tercers excepte les d'obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.