EXPERIÈNCIA

Barcelona Cloud Technologies (la marca de Penta MSI, S.A.) reuneix un equip d'experts amb molts anys d'experiència en el sector de les Tecnologies de la Informació. Els membres fundadors han dedicat tota la seva vida laboral a resoldre problemes relacionats amb la informàtica i la modernització tecnològica de tot tipus d'institucions. Il·lusionats i convençuts que les solucions Cloud facilitessin enormement la gestió informàtica de molts dels seus clients, han decidit emprendre aquest projecte.

PARTNERS

MÀXIMA GARANTIA

Treballem amb els principals proveïdors i fabricants de solucions Cloud de mercat i disposem en el nostre equip dels corresponents tècnics certificats: Microsoft, Citrix, Google, Cisco, Sonicwall, Dell, Epson ...

También colaboramos y tenemos asociaciones formalizadas con empresas locales líderes en soluciones Cloud, en sus respectivas áreas de actividad.

SOCIS TECNOLÒGICS

Al marge dels principals fabricants i proveïdors de solucions multinacionals, en BCT ens hem envoltat de socis locals, empreses especialistes en solucions Cloud i en altres àrees de treball; desenvolupament d'aplicacions a mida, desenvolupament d'apps, eines per a control presencial i d'absentisme laboral, sistemes d'informació Geogràfica (GIS), màrqueting digital, analítica i monitorització d'usuaris... Disciplines totes elles que coneixem bé i equips en què dipositem la nostra total confiança.

RESPONSABLES

XAVIER ROMEU

SENIOR PARTNER

Més de 32 anys en el sector tecnològic, en la meva maduresa em considero un «cercador de solucions» tècniques. He desenvolupat l'habilitat d'empatitzar fàcilment amb clients, la majoria ens hem fet amics, per aconsellar, implementar i donar suport a un bon nombre de productes programari i maquinari. I és que això el que més m'agrada fer professionalment parlant.

EUGENIO SIERRA

SENIOR PARTNER

Cursos de certificació de:

Microsoft (MCSE)
Cisco (CCNA)
Sonicwall (CSA)
Symantec Veritas Backup Exec 10, 10d y 11
Symantec System Recovery
Citrix XenApp
Citrix XenServer
Acronis administrator
Linux Administrator
Specialties: Sistemas Windows.
Backup & Recovery
Virtualización
Firewalls Sonicwall

GUILLEM TERRADAS

SENIOR PARTNER

Des que vaig finalitzar la llicenciatura de Ciències Biològiques el 1996 i el màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica, he dedicat tota la meva carrera professional a les Tecnologies de la informació. El 1999 cofundé Geodata Sistemes, empresa dedicada als Sistemes d'Informació Geogràfica (GIS), que va realitzar més de 400 projectes per a més de 100 institucions, en 14 anys, molts d'ells aplicacions WEB. Els últims anys he treballat com a responsable comercial i assessor en tecnologies de la informació per diferents empreses. Em va il·lusionar el projecte de Barcelona Cloud Technologies, i aquí estem.

TREBALLEM JUNTS

Treballem com un sol equip amb firmes líders en el mercat i oferim als nostres clients la millor assessoria possible.